Usluge

U našem salonu za šišanje pasa Pluton, možete dobiti sve usluge u ovoj oblasti:

CENOVNIK Mala rasa Srednja rasa Velika rasa
Šišanje
Kupanje
Sečenje noktiju
2000 2500 od 3000 do 4000
Popust za redovne mesečne mušterije!
Svaki ljubimac dobija na poklon balzam za negu!

Šišanje

Spada u deo osnovne higijene i održavanja dlake šišanje pasa je važno jer se tako uklanja mrtva dlaka iz krzna, a rezultat je uredan i čist ljubimac. Šišanje pasa pomoči će uklanjanju nečistoća sa dlake i kože, učiniće da Vaš ljubimac ima sjajno, uredno i kvalitetno krzno. Šišanje pasa jeste skraćivanje dlake mašinicom, makazama ili trimerom. Šišanje mašinicom podrazumeva skraćivanje dlake željenom dužinom. Kada su u pitanju dugodlaki psi šišanje je čeće zbog same higijene. Šišanje makazama podrazumeva ravno šišanje ili stanjivanje dlake.

Kupanje

Kupanje je jedna od bitnih aktivnosti za zdravlje i negu pasa, dobro je početi dok su još mali kako bi se navikli. Pre kupanja psa dobro isčetkati kako bi se orstranile nečistoće iz dlake. Poznato je da psi imaju PH kože različit od ljudskog i iz tog razloga je važno voditi računa o preparatima kada se obavlja kupanje. Iz tog razloga koristimo kvalitetne šampone i balzame namenjene isključivo za negu pasa.

Četkanje

Redovno održavanje i četkanje psa je podjednako važno kao i ostali procesi. Postoje psi koji se linjaju dva puta godišnje, ali i rase pasa kojima dlaka odumire tokom cele godine i ostaje u krznu. Ako to ne izbacimo češljem ili četkom to ostaje unutar krzna i preve se dredovi.

Trimovanje

Je uklanjanje dlake pomoću oštrog nožića. Time se zapravo odstranjuje mrtva dlaka i omogućava zdravoj da se regeneriše. Ovo se primenjuje kod oštrodlakih kućnih ljubimaca. Važno je znati i proceniti koje delove treba trimovati, pa je zato to najbolje prepustiti ljudima koji se bave profesionalno šišanjem pasa.

Feniranje

Je proces ispravljanja dlake kako bi se došlo do bolje i lepše frizure. Vrlo je važno kojim se nastavkom dlaka suši ili fenira. Važno je znati da neki ne vole fen i potrebno je iskustvo kako mu prići.


Poklon balzam za negu

Svaki ljubimac dobija na poklon balzam za negu.
Suviše niske ili visoke temperature mogu uzrokovati povrede i oštećenja ShapCo balzam zahvaljujući svom pažljivo odabranom sastavu regeneriše, neguje šape i njušku Vašeg ljubimca.
Balzam je 100% prirodan bez ikakvih veštačkih dodataka i mirisa.
Sastav pčelinji vosak, shea buter, kakao buter, nerafinisano hladno ceđeno ulje masline, konoplje, semenki maline, macerat nevena i kamilice.

Balzam za negu šapa
Balzam za negu šapa